Daca timpul va permite este recomandat sa lasati la marinat cotletul in zeama de lamaie dupa ce l-ati sarat si piperat dupa gust. Daca nu il stropiti bine cu aceasta zeama, dupa ce l-ati spalat, bineinteles, il sarati, il piperati, il pudrati cu cele 2 linguri de zahar si il puneti la prajit in lingurita de unt. Daca vreti o fripturica crocanta la exterior si moale in interior prajiti la foc iute. Daca nu lasati focul mai moale, sa se prajeasca mai mult timp si sa fie mai bine patrunsa.
Dupa ce ati aranjat-o cum va place, diluati amidonul in vin si turnati peste fripturica. Adaugati boabele de ienibahar si lasati sa se lege putin sosul.
Scoate-ti carnea din sos, taiati-o fasii si serviti alatuiri de orez, piure, salate etc.
Eu am folosit un orez simplu fiert cu sare, unt si morcov.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii