Cotletele se spala,se zvanta foarte bine,se ung cu ulei pe ambele parti,se presara cu zahar tos tot pe ambele parti si se prajesc intr-o tigaie cu 1-2 linguri cu ulei de masline cate 5 minute pe fiecare parte.
Datorita zaharului, cotletele vor fi prajite, caramelizate frumos si vor avea o culoare aurie deosebita.
Prepararea sosului:
Intr-o craticioara se amesteca ceapa tocata foarte fin cu caperele,se toarna putina supa de carne,supa de legume sau apa fiarta,zeama de lamaie dupa gust si se potriveste de sare,piper,cimbru,busuioc.Se fierbe cateva minute pana se obtine consistenta dorita si se serveste alaturi de cotlete.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii