autor:

TeoBucatar

» » Fripturi

Cotlet impanat cu legume

Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 iulie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TeoBucatar (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 iulie 2011

Ingrediente
-1 kg cotlet de porc fara os,, -o vanata mica,, -o rosie mare,, -un dovlecel mic,, -sare,piper,oregano uscat,, -piper boabe,

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

1. Spalam cotletul si il lasam vreo 30 de min la congelator pentru a-l putea taia usor in felii cat mai subtiri. Intre timp spalam legumele si le feliem pe latime, fara a le curata de coaja. Vinetele le presaram cu sare si dupa ce le lasam sa se odihneasca le presam usor in palme sa iese zeama amara.
2. Dupa ce am pregatit legumele scoatem cotletul si il feliem fara sa il patrundem pana jos(pentru a-l putea manevra mai usor cand il scoatem din vasul in care s-a copt). Saram, piperam si incepem montarea adica dupa fiecare felie de carne punem alternativ rosie, vanata si dovlecel .Vasul e de preferat sa fie de forma lunga, dar nu se intampla nimic nici daca este mai mare.
3. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu vreo 30-40 min, apoi se descopera pana se rumeneste bine. Asta e tot ce avem de facut si nu mai ramane decat sa pregatim o garnitura pe masura. Cu siguranta ca veti observa faptul ca acest tip de carne este imbogatit de aroma inconfundabila a vinetei.
Cotletul impanat cu legume va avea savoarea unei musacale delicioase prezentate intr-o forma deosebita, fiind gata portionat.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet impanat cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor

Pulpe cu usturoi si ierburi aromatice la cuptor

1) Într-un castron, amestecã carnea cu uleiul de mãsline, vinul, ierburile si jumãtate din rozmarin. Condimenteazã

7 voturi    4 comentarii
45 min
Fripturi
Iepure in dafi si cartofi la cuptor

Iepure in dafi si cartofi la cuptor

Luati pulpele de iepure, spalati-le cu apa rece si apoi puneti-le la fiert intr-o oala cu apa rece

1 vot    2 comentarii
2h 50 min
Fripturi
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Panini Maker Large

- 49 %
389.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 09 octombrie 2014

    Am spus ca ma bucur de aceasta pagina ca,gasesc meniul pentru ziua urmatoare acum am gasit meniul de duminica,arata minunat si cred ca-mi va fi apreciat.

  • Fara foto

    Ionita Maria , 20 decembrie 2013

    Arata f f f bine

  • Fara foto

    Vasilica Niagu , 20 decembrie 2013

    este f. imbietorsi cred ca este si mai usor de digerat ca nu are grasimi sal incercam

    • Fara foto

      Karoly Mathe , 20 decembrie 2013

      imi place

    • Mathe_Karoly

      Mathe_Karoly (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2013

      felicitari

    • Fara foto

      Nina Tutui Bradeanu , 20 decembrie 2013

      Multumesc de ideie

    • Fara foto

      Silvia Gina , 20 decembrie 2013

      Cred ca este foarte buna

    • Fara foto

      Valerica Lica , 20 decembrie 2013

      arata super bn.

    • Eugenia Bogdan

      Eugenia Bogdan (Chef de cuisine) , 25 iulie 2011

      o adevarata nebunie! votat*****

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 23 iulie 2011

      O reteta de sarbatoare!*****

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 23 iulie 2011

      Un deliciu culinar ! si aspectos si grozav de gustos yumi,yumi.

    • Alice Ciobanu

      Alice Ciobanu (Chef de cuisine) , 22 iulie 2011

      wow ce fain arata teo. ma supara ca nu ai blgoroll, la tine. mi-ar fi fost mai usor un schimb de linkuri sa-mi apara in feed tot ceea ce gatesti zilnic. :)) te pup!!!!!

    • danutza

      danutza (Chef de cuisine) , 22 iulie 2011

      Arată absolut spectaculos! Felicitări! Execut şi eu în viitorul apropiat.Bravo,bravo,bravo!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • -1 kg cotlet de porc fara os,
  • -o vanata mica,
  • -o rosie mare,
  • -un dovlecel mic,
  • -sare,piper,oregano uscat,
  • -piper boabe,

Raporteaza reteta

Retete
de TeoBucatar
Rata cu portocale

Rata cu portocale

Pieptul de rata se spala si se dezoseaza lasandu-i pielea.Se sareaza, se pipereaza si se stropeste

9 voturi    4 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Prajitura cu capsuni

Prajitura cu capsuni

BLAT Se separa albusurile si se bat spuma cu zaharul adaugat lingura cu lingura, zeama de lamaie

10 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri
Chiftelute suedeze(kottbullar)

Chiftelute suedeze(kottbullar)

Se amesteca pesmetul cu laptele si se lasa 5 min sa se absoarba lichidul timp in care se toaca marunt

56 voturi    11 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Am spus ca ma bucur de aceasta pagina ca,gasesc meniul pentru ziua urmatoare acum am gasit meniul de duminica,arata minunat si cred ca-mi va fi apreciat.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ostropel din carne de pui
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania