1. Spalam cotletul si il lasam vreo 30 de min la congelator pentru a-l putea taia usor in felii cat mai subtiri. Intre timp spalam legumele si le feliem pe latime, fara a le curata de coaja. Vinetele le presaram cu sare si dupa ce le lasam sa se odihneasca le presam usor in palme sa iese zeama amara.
2. Dupa ce am pregatit legumele scoatem cotletul si il feliem fara sa il patrundem pana jos(pentru a-l putea manevra mai usor cand il scoatem din vasul in care s-a copt). Saram, piperam si incepem montarea adica dupa fiecare felie de carne punem alternativ rosie, vanata si dovlecel .Vasul e de preferat sa fie de forma lunga, dar nu se intampla nimic nici daca este mai mare.
3. Se da la cuptor acoperit cu folie de aluminiu vreo 30-40 min, apoi se descopera pana se rumeneste bine. Asta e tot ce avem de facut si nu mai ramane decat sa pregatim o garnitura pe masura. Cu siguranta ca veti observa faptul ca acest tip de carne este imbogatit de aroma inconfundabila a vinetei.
Cotletul impanat cu legume va avea savoarea unei musacale delicioase prezentate intr-o forma deosebita, fiind gata portionat.
Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii