Cartofi:
Se taie rondele si se aseaza intr-o tava de iena unsa cu unt si condimentam cu sare si piper
Cotletul:
Il portionam si il batem cu ciocanul de snitele.Il condimentam si il prajim in ulei pana se rumeneste(am folosit cotlet afumat fiindca ai da o aroma fina si bogata dar se poate folosi si cotlet normal).Il luam din tava si il punem la racit.
Sosul:
Hreanul il punem la macerat cu otetul min 1 ora.In uleiul ce a ramas de la cotlet topim 100gr de unt punem faina si stingem cu laptele.Adaugam smantana si hreanul macerat potrivim de sare si piper.
Cotletele le fierbem 1-2 minute in sos.Punem cotletele peste cartofii din tava peste care turnam sosul iar pe deasupra radem cascaval.Dam la cuptor pana se gratineaza.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii