Preparati un bait din 2 linguri ulei de masline, mustar, usturoi granulat, piper, cimbru si concentratul. Feliile de cotlet se pudreaza cu condimente pentru friptura si se dau bine pe ambele parti prin bait. Lasati-le la rece cel putin 2 ore (daca stau mai mult sunt mai aromate, de exemplu de seara pana a doua zi).
Puneti feliile de cotlet pe gratar, lasati-le pana se patrund pe jumatate (15 minute), apoi puneti pe fiecare putin unt si cateva feliute de usturoi. Dupa inca 15 minute le intoarceti, puneti restul de unt, feliute de usturoi si condimente pentru friptura si lasati-le pe gratar pana se rumenesc frumos. (vezi video)
Intre timp preparati garnitura. Intr-o tigaie antiaderenta puneti doua linguri de ulei de masline, frunzele de spanac spalate si zvantate, intregi, ardeiul rosu taiat fasute subtiri, putina sare si piper. In cateva minute scade zeama si este gata.
Puneti pe farfurii garnitura, cotletele la gratar, eventual putin sos sau mujdei de usturoi, garnisiti cu feliute de ardei iute, catei de usturoi, frunze de patrunjel.
Pofta buna.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii