autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 21 mai 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 21 mai 2013

Ingrediente
Pentru cotlet:, , 4 felii cotlel de porc dezosat, 1 lingura mustar, 2 catei de usturoi, sare, piper, 1 lingurita boia de ardei dulce, 2 linguri ulei, 1/4 lingurita busuioc uscat, 1/4 lingurita cimbru uscat, 3 linguri vin rosu, 1 lingurita miere, , Pentru cartofi:, , 4-5 cartofi, 2 linguri ulei, sare, piper, 1/2 lingurita rozmarin uscat, 1 varf boia de ardei dulce, malai

Dificultate: Medie Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Cotletul:
Spalam feliile de cotlet, le tamponam cu un servet si le batem putin cu ciocanul de snitele.
Intr-un bol pregatim marinata: curatam usturoiul si il pisam.
Punem mustarul, mierea, usturoiul si le frecam cu uleiul, sare si piper.
Adaugam boiaua dulce, cimbrul, busuiocul si la final vinul.
Bagam carnea in marinata, le invartim pe ambele parti, le acoperim si le dam la frigider macar pentru 30 de minute.
Dupa acest timp, incingem o tigaie grill si punem cotletele la facut.
Le rumenim pe ambele parti, dar nu le lasam prea mult sa nu se usuce.
Garnitura de cartofi:
Curatam cartofii, ii spalam si ii taiem felii mai maricele.
Punem sare si piper dupa gust, uleiul, rozmarinul, boiaua de ardei si ii amestecam bine.
Tapetam o tava cu hartie de copt, punem o canita mica de apa in tava (ca sa nu se usuce prea tare cartofii) si cartofii.
Deasupra presaram malai si introducem tava in cuptorul incins.
Incercam cartofii cu o furculita si daca sunt bine patrunsi ii scotem, ii lasam 5 minute la racorit si servim alaturi de cotlel.
Pofta buna si nu uitati cotletele le rumeniti cu 5 minute inainte sa scoatem cartofii pentru a fi totul cald!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet marinat la gratar si garnitura de cartofi cu malai" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
FICATEI DE PASARE PANE

FICATEI DE PASARE PANE

Ficateii se spala si se zvanta bine.Apoi,se dau prin pesmet,prin ou batut amestecat cu sare, piper,

17 voturi    17 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Escalop de vitel cu ciuperci

Escalop de vitel cu ciuperci

700 g pulpa de vitel 1 cutie ciuperci 1 lingura mustar 200 ml smantana sare piper cartofi patrunjel

12 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru cotlet:
  • 4 felii cotlel de porc dezosat
  • 1 lingura mustar
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita boia de ardei dulce
  • 2 linguri ulei
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 1/4 lingurita cimbru uscat
  • 3 linguri vin rosu
  • 1 lingurita miere
  • Pentru cartofi:
  • 4-5 cartofi
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 1/2 lingurita rozmarin uscat
  • 1 varf boia de ardei dulce
  • malai

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

5 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

8 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Fit Hamburger de Halloween Fit Hamburger de Halloween

Carnea se caleste impreuna cu supa pentru 15 min. Dupa ce se raceste putin, se amesteca cu restul ingredientelor pentru hamburger (mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Ciulamaua bunicii Ciulamaua bunicii

Curatam ciupercile de pielita, le spalam si le feliem. Ciocanelele de pui se pun la fiert cu 1,5 l de apa si o lingurita de sare, se

0 voturi    0 comentarii
45 min
Mancaruri cu carne
pirjoale moldovenesti