Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.
Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte bine.
Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.
Se scot cotletele deoparte si in loc se adauga legumele lasand cateva minute.
Cotletele de miel se servesc alaturi de legume.
S-aveti pofta !
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii