autor:

SIMONA PATRAS

» » Mancaruri cu carne

Cotlete de miel aromate

Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: SIMONA PATRAS (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 aprilie 2015

Ingrediente
2 cotlete de miel, 70 g rosii cherry, 1 zucchini, menta uscata, cimbru, busuioc, oregano, sare de mare, ulei, piper

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.

Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte bine.

Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.

Se scot cotletele deoparte si in loc se adauga legumele lasand cateva minute.

Cotletele de miel se servesc alaturi de legume.

S-aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de miel aromate" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

RASASFUR DIN MUSCHI DE VITEL

Se bat feliile de carne cu un ciocan de snitele, dupa care se taie julienne. Se incinge uleiul intr-o

5 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui crocante

Pulpe de pui crocante

Pulpele se fierb in apa cu sare cca 20-30 de minute, apoi se scot ca sa se raceasca (supa obtinuta

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 cotlete de miel
  • 70 g rosii cherry
  • 1 zucchini
  • menta uscata
  • cimbru
  • busuioc
  • oregano
  • sare de mare
  • ulei
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de SIMONA PATRAS
Miel cu masline si sos de ansoa

Miel cu masline si sos de ansoa

Carnea de miel se taie bucati potrivite, spala si se sterge cu un prosop absorbant. Se condimenteaza

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Macarons cu crema de ciocolata, migdale si nuca

Preparare macarons: Faina de migdale se amesteca cu zaharul pudra si se cern de 2-3 ori printr-o

1 vot    3 comentarii
2h 30 min
Prajituri
Cozonac cu nuca si migdale

Cozonac cu nuca si migdale

Se amesteca drojdia cu laptele caldut si o lingura de zahar. Separat se oparesc 3 linguri de

4 voturi    2 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Tocanita din ficat de porc