Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.
Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte bine.
Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.
Se scot cotletele deoparte si in loc se adauga legumele lasand cateva minute.
Cotletele de miel se servesc alaturi de legume.
S-aveti pofta !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii