Cotletele se spala si se sterg cu un servet absorbant.
Intr-un bol se adauga condimentele sarea de mare,putin ulei si se amesteca foarte bine.
Se ung cotletele cu amestecul de condimente si se pun pe gratarul incins intorcandu-le pana devin rumene pe ambele parti.
Se scot cotletele deoparte si in loc se adauga legumele lasand cateva minute.
Cotletele de miel se servesc alaturi de legume.
S-aveti pofta !
Reteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuniReteta de gem de cirese fara conservanti. Gem de cirese retea simpla si usor de preparat.
Gem de cireseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii