autor:

gily

» » , Retete de Pasti, Fripturi

cotlete de miel cu gnocchi

Autor: gily (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 16 aprilie 2010

Ingrediente
8 cotlete miel, 500 g gnocchi, piper boabe, ienibahar, coriandru, rozmarin, ulei de masline, 200 ml vin rosu, sare, piper, 6 catei usturoi.

Dificultate: Ridicata Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Cotletele se pun la fezandat 2-3 zile intr-un bait format din ingredientele de mai sus care se prepara astfel: usturoiul, ienibaharul, coriandrul, piperul si sarea se sfarma intr-un mojar dupa care se adauga 100 ml ulei masline. Astfel se obtine o emulsie cu care se va unge fiecare cotlet in parte. Cotletele se pun intr-un vas se adauga vinul rosu si se tin la frigider 2-3 zile cu conditia sa se intoarca in fiecare zi. Dupa ce s-au marinat cotletele se trag in tigaie pana capata o culoare aurie, apoi se baga la cuptorul incins la 180 de grade cca 15-20 min. Separat intr-un litru de apa se fierb gnocchi cu sare iar cand acestia ies la suprafata inseamana ca sunt gata si se scot pe farfurie. Preparatul se poate servi cu salata si sos alb format din iaurt gras, usturoi verde, marar, sare si piper.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "cotlete de miel cu gnocchi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
Pulpe cu usturoi

Pulpe cu usturoi

Crestez pulpele, le asez in tigaia incinsa unde am topit untul. Le las cate 2 minute pe fiecare parte,

1 vot    2 comentarii
30 min
Fripturi
Cartofi cu branza si busuioc

Cartofi cu branza si busuioc

Pui cartofii taiati cuburi la fiert cu sare dupa gust. Cand sunt fierti fara sa se sfarme, ii scoti

2 voturi    6 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    david , 21 aprilie 2010

    deosebita reteta!am sa o fac si eu..

Dificultate

Ridicata

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 8 cotlete miel
  • 500 g gnocchi
  • piper boabe
  • ienibahar
  • coriandru
  • rozmarin
  • ulei de masline
  • 200 ml vin rosu
  • sare
  • piper
  • 6 catei usturoi.

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Fara foto

david

deosebita reteta!am sa o fac si eu..

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Ciolan afumat in vas roman