autor:

patronik

» » Fripturi

Cotlete milaneze

Autor: patronik (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: patronik (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 iunie 2009

Ingrediente
-6 cotlete de porc, , -1 ceasca ulei, , -2 linguri pesmet, , -100 g parmesan ras, , -sare, , -2 oua, , -piper macinat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se spala cotletele, se bat cu un batator de lemn, ocolind cu grija osul. Se sareaza si se pipereaza dupa gust si se dau prin ou batut spuma. Pesmetul se amesteca cu parmezanul ras si se intinde pe o planseta. Cotletele trecute prin ou se trec prin pesmet si se prajesc in ulei incins pe ambele parti, pana cand se rumenesc bine. Se pun toate intr-o forma si se tin la cuptor pana cand se servesc. Se servesc calde, cu garnitura de legume sote si salata de sezon
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete milaneze" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
cotlete de miel milaneze

cotlete de miel milaneze

Incalzeste unt intr-o cratita, moaie cotletele, scoatele si tavaleste-le in pesmet si branza. bate

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Gratar cu cartofi si salata verde

Gratar cu cartofi si salata verde

Cotletul se bate bine , se condimenteaza si se prajeste pe gratar, pe ambele parti. Se serveste

4 voturi    5 comentarii
40 min
Fripturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • -6 cotlete de porc
  • -1 ceasca ulei
  • -2 linguri pesmet
  • -100 g parmesan ras
  • -sare
  • -2 oua
  • -piper macinat

Raporteaza reteta

Retete
de patronik
Cozonac

Cozonac

Se cerne faina prin sita de 2 ori se pune o linguritza de sare, si se incalzeste un pahar de lapte

8 voturi    10 comentarii
6h
Dulciuri diverse
CHEC CU NUCĂ

CHEC CU NUCĂ

Se separa albusurile de galbenusuri , se bat albusurile cu un praf de sare pana se intareste un pic

4 voturi    3 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Fripturi

Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
piept de porc umplut piept de porc umplut

Se taie chiflele cubulete, se pun intr-o tava si se dau la cuptor pana se usuca putin. Se taie marunt carnea afumata, ceapa verde. Se

1 vot    0 comentarii
2h 10 min
Fripturi
Rulouri din pulpa de pui la cuptor