Prima data se pregateste cous-cous-ul. Asadar, intr-un bol se pune cous-cous cu putin sare. Dupa se pun 300ml apa la foc, iar cand incep sa clocoteasca se iau de pe foc si se pun peste cous-cous. Se amesteca bine si se mai pune si untul. Se lasa la racit.
Dupa care se pregatesc legumele. Asadar, intr-o tigaie se pune ulei de masline, iar cand incepe sa sfaraie se pune ceapa, dupa se pune ardeiul si se lasa 1 minut la calit. Apoi, se pun morcovii, sare si piper si se lasa la calit, la foc mare, max 7-10 minute. Legumele nu vor fii 100% patrunse, ci vor avea o textura mai crocanta.
Dupa ce au stat suficient pe foc, legumele se pun peste cous-cous. Acum se pot pune si boabele de naut, deja fierte, iar frunzele de patrunjel se toaca si se pun peste. La sfarsit se verifica de sare si se pune zeama de lamaie, dupa gust.
Sa aveti pofta!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii