autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap dunarean cu ciuperci,arpagic,masline si lamaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap, ciuperci ,masline, arpagic, lamaie, sare, vin alb, faina, bulion, ceapa, ulei, cimbru, piper boabe, lamaie, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza crapul si se asaza intr-o tava. Ciupercile , maslinlele, arpagicul, vinul alb si bulionul se pun intr-un vas. Se adauga ceapa calita , faina dizolvata in putina apa si cimbrul.
Se toarna peste crap si se baga la cuptor 35-45 min.
Cand e gata , se asaza pe un platou si se serveste cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap dunarean cu ciuperci,arpagic,masline si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Peste cu legume

Peste cu legume

Spala bine file de peste. Curatam cartofii si morcovii , spalam si taiem rondele sau cum doriti.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute cu ton in stil marocan

Chiftelute cu ton in stil marocan

Un deliciu, am ramas fara cuvinte. Merg de minune cu paine marocana calduta si o salata cu otet balsamic

4 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Chiftelute de peste