autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap dunarean cu ciuperci,arpagic,masline si lamaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap, ciuperci ,masline, arpagic, lamaie, sare, vin alb, faina, bulion, ceapa, ulei, cimbru, piper boabe, lamaie, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza crapul si se asaza intr-o tava. Ciupercile , maslinlele, arpagicul, vinul alb si bulionul se pun intr-un vas. Se adauga ceapa calita , faina dizolvata in putina apa si cimbrul.
Se toarna peste crap si se baga la cuptor 35-45 min.
Cand e gata , se asaza pe un platou si se serveste cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap dunarean cu ciuperci,arpagic,masline si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
PESTE RASOL

PESTE RASOL

Pestele intreg se curata,se spala si se taie bucati potrivite.Daca folositi file de peste,doar

32 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Garnitura de hrisca cu sos de peste

Garnitura de hrisca cu sos de peste

Fierb hrisca in apa cu sare pana scade. Capetele de peste si legumele se fierb separat. Strecor supa

1 vot    3 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Somon la cuptor in crusta de aluat fraged Somon la cuptor in crusta de aluat fraged

Mai intai vom pregati aluatul, ca sa aiba timp sa se odihneasca. Intr-un vas punem faina si sarea, peste care vom adauga untul rece,

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Lup de mare cu legume si orez negru Lup de mare cu legume si orez negru

Pestele curatat se pune la marinat pentru cel putin 30 min, impreuna cu continutul plicului de condiment lichid. Dupa marinare punem

0 voturi    0 comentarii
55 min
Mancaruri cu peste
Plachie de crap