autor:

Anonim

» » Mancaruri cu peste

crap dunarean cu ciuperci,arpagic,masline si lamaie

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 august 2008

Ingrediente
crap, ciuperci ,masline, arpagic, lamaie, sare, vin alb, faina, bulion, ceapa, ulei, cimbru, piper boabe, lamaie, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se condimenteaza crapul si se asaza intr-o tava. Ciupercile , maslinlele, arpagicul, vinul alb si bulionul se pun intr-un vas. Se adauga ceapa calita , faina dizolvata in putina apa si cimbrul.
Se toarna peste crap si se baga la cuptor 35-45 min.
Cand e gata , se asaza pe un platou si se serveste cu felii de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "crap dunarean cu ciuperci,arpagic,masline si lamaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de pangasius la cuptor

File de pangasius la cuptor

1. Spalam fileul de pangasius, ii dam sare si piper 2. Taiem lamaia, rosiile si ceapa rondele, usturoiul

16 voturi    9 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Somon/Pangasius in sos de scoth si smantana

Somon/Pangasius in sos de scoth si smantana

Se sterg bine cu hartie de bucatarie feliile de somon, se ung pe ambele parti cu mustar si se

10 voturi    7 comentarii
1h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 48 %
269.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Salau in dovleac placintar Salau in dovleac placintar

Se taie capac la dovleac, se scot semintele si o mare cantitate din miez cu ajutorul unei linguri. Se sareaza pestii, se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste cu cartofi si sos picant
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide
Crockpot Romania Kuvings Romania Oster Romania Breville Romania Ozen Foodsaver Romania Homedics Babyliss Romania Yellowstore Inchide