Orezul se spala bine in cateva ape si apoi il punem la fiert conform cu indicatiile de pe punga de orez.In apa in care fierb orezul pun 2 linguri de unt,un praf de vegeta(vegeta bio),un praf de curry,un praf de rozmarin si o mana de dovleac razuit(100 gr).Se stie ca la cantitatea de orez, se pune de 3 ori cantitatea de apa si il fierb pana infloreste orezul,dar atat cat sa mai ramana lichid,deoarece dupa ce l-am fiert inchid focul si pun capacul la craticioara si il mai las cateva minute asa acoperit.Separat punem intr-o forma de yena bucatile de file de crap,adaugam ceasca de vin(50ml vin alb),sare,piper roz proaspat macinat,curry,un praf de tarhon uscat,rozmarin si bagam la cuptor pentru 25 sau 30 de minute.Pestele se face rapid,mai ales daca are si capac,iese mai suculent si mai delicios.Dupa ce s-au pregatit ambele feluri,le vom pune pe un platou si vom servi,alaturi de un pahar de vin alb.Pofta buna !!!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii