Creierul se opareste 3 min, in apa cu putina sare si otet.
Creierul se opareste 3 min, in apa cu putina sare si otet, se scoate pe o farfurie si se lasa deoparte.
In trei boluri se pune faina, pesmetul si ouale batute cu sare, piper, usturoiul foarte bine pisat si putin cimbru.
Se trece fiecare bucata de creier prin faina, ou, pesmet, apoi se pune in vasul cu ulei, pe foc.
Dupa ce s-au rumenit pe ambele parti, se scot pe hartie de bucatarie sa-si elimine surplusul de ulei.
Pentru salata, se toaca varza fideluta, se freaca cu putina sare, apoi se amesteca cu putin ulei si otet.
Se serveste creierul pe farfurie alaturi de cartofi dupa preferinta fiecaruia, prajiti sau fierti si salata de varza rosie.
Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii