autor:

maria mihalache

» » Dulciuri diverse

Crema de caise cu branza de vaci si merisoare

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 decembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 decembrie 2013

Ingrediente
10-12 caise bine coapte, o mana de merisoare, 2 linguri rase cu miere, 150 g branza de vaci, 100 g smantana degresata, sos de caramel(sau orice alt sos care va place-eu am avut acest sos de la Dr.Oetker,dar se poate prepara si in casa si sunt convinsa ca este mult mai delicios)

Dificultate: Redusa Timp: 2h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Caisele se spala , se scot samburii si api se taie cubulete.

Se paseaza caisele si se obtine un piure care se amesteca cu branza de vaci in care am adagat mierea.Mixam bine pentru o buna omogenizare.

Se adauga apoi smantana si merisoarele si se amesteca bine cu lingura.

Turnam in cupe (pana la jumatatea acestora ) crema apoi turnam un rand de sos caramel si apoi acoperim cu restul de crema.La final mai punem putin sos caramel deasupra si ornam cu merisoare.Dam la rece pentru circa 2 ore.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de caise cu branza de vaci si merisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Estonian Kringel

Estonian Kringel

Eu am facut aluatul la masina de paine si am pus ingredientele in ordinea pe care am scris-o mai

1 vot    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Dulceata de portocale

Dulceata de portocale

Astazi va voi impartasi reteta mamei de dulceata de portocale. Daca nu ati mai mancat este bine ca,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 25 %
249.99 lei
187.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

2h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10-12 caise bine coapte
  • o mana de merisoare
  • 2 linguri rase cu miere
  • 150 g branza de vaci
  • 100 g smantana degresata
  • sos de caramel(sau orice alt sos care va place-eu am avut acest sos de la Dr.Oetker,dar se poate prepara si in casa si sunt convinsa ca este mult mai delicios)

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Cum se face coliva  cu nuca Cum se face coliva cu nuca

Cum se face coliva cu nuca Se fierbe graul la foc mic sau la cuptor.Incorporam graul cu zaharul,aromele, biscuitii,nucile,cacao.

9 voturi    6 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Cum se face coliva la Multicooker Cum se face coliva la Multicooker

Cum se face coliva la Multicooker Grâul se alege, se curăţă de impurităţi, se spală în 9 ape călduţe numite cele

4 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Briose de Post cu Fructe