Caisele se spala , se scot samburii si api se taie cubulete.
Se paseaza caisele si se obtine un piure care se amesteca cu branza de vaci in care am adagat mierea.Mixam bine pentru o buna omogenizare.
Se adauga apoi smantana si merisoarele si se amesteca bine cu lingura.
Turnam in cupe (pana la jumatatea acestora ) crema apoi turnam un rand de sos caramel si apoi acoperim cu restul de crema.La final mai punem putin sos caramel deasupra si ornam cu merisoare.Dam la rece pentru circa 2 ore.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii