Conopida se curata, se rupe buchetele, se spala si se pune la fiert in apa cu sare. Dupa fierbere se aleg citeva bucheţele de conopida si se pun in alt vas. Zarzavaturile curatate, spalate si fierte, impreuna cu conopida ramasa se paseaza continuind fierberea supei înca 10 - 15 minute. Galbenusurile batute spuma, impreuna cu untul, se amesteca cu smintina si faina si se introduc in vasul cu supa-crema spre sfirsitul fierberii, amestecind compozitia; se potriveste gustul. Se poate servi cu crutoane de franzela sau cu buchetelele de conopida sotate in unt.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii