autor:

Fara foto

» » Sosuri

Crema de fasole verde

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 mai 2008

Ingrediente
500 g fasole verde, 1 lingura unt, 1 lingura faina, 3/4 lapte, 100 ml smantana, sare, piper,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Fasolea se spala si se pune la fiert 10-15 minute, in apa cu sare. In acest timp se prepara sosul bechamel, se incinge untul, se adauga faina in ploaie, se amesteca continuu 1 minut, se adauga apoi laptele cald. Fasolea se adauga in sosul bechamel, se lasa la sa fiarba 1-15 minute. Se ia de pe foc si se trece prin sita. Sosul format se pune pe aragaz si se adauga putin unt si smantana. Se amesteca continuu 2 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de fasole verde" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sosuri
Supa crema de legume cu fasole verde

Supa crema de legume cu fasole verde

Taiem prazul feliute (doar partea alba) si il calim in ulei de masline, impreuna cu usturoiul. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Supe de legume
Cartofi noi cu sos

Cartofi noi cu sos

Fierbe cartofii in apa cu sare pana cand se inmoaie, aprox.15-20 minute. Intr-un vas amesteca iaurtul

7 voturi    10 comentarii
30 min
Sosuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sosuri

Sos rosu usturoiat Sos rosu usturoiat

Coacem ardeii, ii presaram cu sare si ii lasam un pic sa se racoreasca. Coacem si rosiile. Curatam usturoiul, apoi curatam ardeii de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Bucate la borcan
Dulceata de ardei iute rosu Dulceata de ardei iute rosu

Ardeii iuti se spala si se taie marunt. Ardeii kapia (sau gogosari) se spala, se curata de seminte si cotoare si se macina sau se dau

3 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sos de hrean