Intr-o oala, puneti apa, cartofii, morcovii, ceapa, catelul de usturoi, cubuletul de pui si presarati cu sare.
Lasati sa fiarba 30 de minute, pana legumele sunt destul de moi incat sa fie mixate cu blenderul (immersion blender), iar daca e necesar, mai adaugati apa, dupa cum vrem sa iasa.
Dupa ce le mixati, adaugati spanacul si uleiul de masline. (optional: daca vreti, puteti adauga si putin orez)
Amestecati si lasati sa fiarba timp de 15 minute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii