autor:

betty

» » Supe de legume

Crema de legume cu spanac

Autor: betty (Bucatar sef)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: betty (Bucatar sef)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 29 ianuarie 2013

Ingrediente
600g cartofi, 450g morcovi, 1 ceapa, 1 catel de usturoi, 170g spanac, 1 cub de pui (knorr sau alta marca), 80 ml ulei de masline, sare, 1,5 l apa

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Intr-o oala, puneti apa, cartofii, morcovii, ceapa, catelul de usturoi, cubuletul de pui si presarati cu sare.

Lasati sa fiarba 30 de minute, pana legumele sunt destul de moi incat sa fie mixate cu blenderul (immersion blender), iar daca e necesar, mai adaugati apa, dupa cum vrem sa iasa.

Dupa ce le mixati, adaugati spanacul si uleiul de masline. (optional: daca vreti, puteti adauga si putin orez)

Amestecati si lasati sa fiarba timp de 15 minute.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de legume cu spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa cu ceapa

Supa cu ceapa

Se curata ceapa si se taie felii.(eu am lasat-o timp de 1 ora in apa rece pt a nu fi foarte iute

7 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa de ciuperci

Supa de ciuperci

Intr-o cratita mare, sotati in unt ciupercile si ceapa pana se fragezesc, adaugati cubul Knorr.

22 voturi    16 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de spanac si coaste de miel Supa crema de spanac si coaste de miel

Pentru inceput, se curata coastele de pielite, se taie bucati, se spala bine, si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Punem coastele

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti
Ciorba de dovlecei Ciorba de dovlecei

Legumele se curata si se spala, apoi se taie cubulete. Se calesc legumele, in afara de dovlecei. Se toarna 2 litri de apa in oala

0 voturi    0 comentarii
30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de rosii rece - Gazpacho