Telina si ceapa se spala, se curata, iar jumatate din cantitatea acestora se taie marunt si se inabusa in 1/2 din cantitatea de unt si putina supa. In alt vas cu apa sau supa se pune la fiert restul de telina impreuna cu 1/2 din cantitatea de faina dizolvata in apa sau supa. Cind telina este aproape fiarta, se adauga legumele, înabusite, continuind fierberea. Cind telina este fiarta complet, se scoate si se taie felii subtiri, iar restul componentelor se paseaza si se strecoara compozitia. Se pregateste un sos din galbenusuri, smintina si restul de faina, care se introduce in vasul cu supa-crema. Se continua fierberea inca 5 minute, adaugind apoi telina taiata felioare subtiri si se pregatesc crutoanele de franzela la cuptor, stropite cu restul de unt.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii