Reteta postata pe: 03 iunie 2005
Ingrediente
Pentru 10 portii: 400 g pasta de tomate, 400 ml suc de rosii, 150 g faina, 30 g zahar, 50 g smintina, 150 g margarina, piper, sare, dupa gust, 200 g franzela, 50 g unt, 2,5 I supa de carne sau apa.
Dificultate: Medie | Timp: 1h
Mod de preparare
Untul si margarina se aduc in stare lichida si se incorporeaza faina si pasta de tomate, adaugind sucul de rosii si supa de carne sau apa, punind compozitia la fiert cca. 30 minute. Se adauga zaharul si smintina; se omogenizeaza compozitia, se potriveste gustul cu sare si piper, continuindu-se fierberea. Se pregatesc crutoanele de piine la cuptor cu unt. La servire se adauga crutoane in supiera sau in farfurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de tomate" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul
1 vot
1 comentariu
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 19 iulie 2010
O bunatate !