Se freaca zaharul cu ouale, se adauga laptele si amestecind mereu se tine pe foc pina incepe sa fiarba. Se ia apoi de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se freaca separat untul pina se albeste si amestecind se adauga putin cite putin din compozitia care s-a racit. In crema se pune vanilie sau lichior.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii