Descopera reteta de crema economica cu nuca si cacao, fara oua, unt sau lapte! Usor de preparat si delicioasa, aceasta crema este perfecta pentru umplerea diverselor deserturi . Afla cum sa o faci acasa cu ingrediente accesibile si sa te bucuri de un gust bogat si intens.
Reteta de crema economica cu nuca si cacao este una veche, pe care o am din caietul mamei. Ingredientele sunt dintre cele mai simple, se prepara in cateva minute si este delicioasa. O puteti folosi la umplerea rulourilor, cornurilor, cozonacilor si a diverselor prajituri cu foi.
Asadar, punem toate ingredientele mentionate mai sus intr-un vas, pe foc si lasam sa fiarba un minut-doua, pana prinde consistenta.
O lasam sa se raceasca si adaugam esenta de rom. Atat! Simplu, nu-i asa?

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii