autor:

Fara foto

» » Torturi

Crema pentru torturi

Autor: scridonesi andrea (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Ti-a placut? Da-o mai departe!
Autor: scridonesi andrea (Maestru bucatar)   
Specific:  

Iran


Reteta postata pe: 14 decembrie 2010

Ingrediente
1 litru lapte, 6 galbenusuri de ou, 6 linguri de zahar, 6 linguri de faina, coaja de la o lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Amestecam ouale cu zaharul foarte bine,apoi adaugam treptat faina si putin cate putin laptele.Cand am terminat cu laptele si faina punem coaja de lamaie apoi o punem la foc mic si o amestecam in continu sa nu se faca cocoloase pana se ingrose.o folosim rece.eu o folosesc foarte mult la torturi.
Amestecam ouale cu zaharul foarte bine,apoi adaugam treptat faina si putin cate putin laptele.Cand am terminat cu laptele si faina punem coaja de lama
Daca ti-a placut reteta noastra "Crema pentru torturi" nu uita sa-i faci un review
Retete
Alte retete din Torturi
Tort rece cu sirop de afine

Tort rece cu sirop de afine

Am folosit un pachet intreg de biscuiti digestivi , de aceea este acest gramaj de 218g...asa scria

9 voturi    11 comentarii
45 min
Torturi
Tiramisu

Tiramisu

Se incepe cu prepararea unei cafele din aproximativ 500 ml apa si cele 5 linguri de cafea. Pana

16 voturi    21 comentarii
30 min
Torturi

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 14 decembrie 2010

    O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • 1 litru lapte
  • 6 galbenusuri de ou
  • 6 linguri de zahar
  • 6 linguri de faina
  • coaja de la o lamaie

Raporteaza reteta

Lia Maria

Lia Maria (Chef de cuisine)

O crema tare buna si usor de facut ! Felicitari! **** Bine ai venit pe gustos.ro ! te asteptam si cu alte retete.

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort Ou de Paste Tort Ou de Paste

Oul de ciocolata se desface in jumatati, cu grija sa nu se strice. Eu am folosit un cutit de bucatarie cu lama foarte subtire si zimtata. Blat: Batem

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti
Tort cu kranz insiropat Tort cu kranz insiropat

Se bat albusurile cu un praf de sare, apoi cu zaharul, pana se intaresc la consistenta unei bezele. Se incorporeaza si galbenusurile

0 voturi    0 comentarii
45 min
Retete de Pasti