Se lasa inghetata intr-un bol ca sa se inmoaie putin,se sfarima cu o lingura de lemn si se unge pe foi si deasupra.Se poate orna cu viermisori de ciocolata si cu visine confiate.Se intoarce la frizer si se lasa pina inghetata sa intarit din nou.Cind dorim sa servim o scoatem 2 minute inainte si cu un cutit muiat in apa taiem portii.Este minunata ptr arsita deacum.1
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii