Se face maioneza dint galbenusul de ou la care se adauga un varf de boia pentru culoare. Cremvustii se fierb. Intre timp se feliaza gogosarii, se taie ceapa solzisori sau se rade. Dupa ce au fiert cremvustii se taie rondele si se pun peste ceapa si gogosari. Maioneza se subtiaza cu putina smantana si se pune peste cremvustii reci.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii