autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

Creveti cu orez, fasole rosie si porumb

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2008

Ingrediente
4-6 creveti mari si vreo 10-15 creveti mici, 250-300 gr de orez, 100 gr de fasole rosie, 100 gr e porumb, 200 gr de ceapa, ulei, sare, piper, 1 ceasca vin alb

Dificultate: Medie Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Se decojesc creveti si se dau intr-un clocot se scoate partea tare din spatele crevetilor mari

Orezul se spala, ceapa se caleste si in acelas ulei se pune si orezul se caleste un pic pe flacara se adauga o ceasca de vin alb dupa care se da la cuptor 25 de minute.

Fasolea si porumbul sunt prefierte.

Cand orezul este gata se aranjeaza frumos intr-o forma rotunda se aseaza crevetele mare in mijloc pe orez si cei mici imprejur, pentru design se aranjeaza cu fasole rosie si porumb.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu orez, fasole rosie si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de crap la cuptor cu saramura

File de crap la cuptor cu saramura

Dupa ce a fost curata si spalat bine crapul se fileteaza ,apoi se portioneaza se condimenteaza si

3 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Bucatile de peste(groase de circa 2,5-3 cm)se curata de solzi, se spala si apoi se lasa la scurs. Fiecare

32 voturi    12 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    este ok.felicitari

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

    Bun, bun, bun.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Spectaculoasa reteta. Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4-6 creveti mari si vreo 10-15 creveti mici
  • 250-300 gr de orez
  • 100 gr de fasole rosie
  • 100 gr e porumb
  • 200 gr de ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

costy1969 (Chef de cuisine)

este ok.felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Crema de somon Crema de somon

Somonul il blendezi bine pana cand se marunteste bine, dupa care adaugi crema de branza si omogenizezi. Ceapa verde o toci marunt si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez Peste umplut cu legume la cuptor, in sos de rosii cu garnitura de orez

Pestele, dupa ce a fost curatat de solzi si spalat bine, se va deschide si se va cresta pe latime si se va condimenta si stropi cu suc

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
File e rechin cu portocale