Se decojesc creveti si se dau intr-un clocot se scoate partea tare din spatele crevetilor mari
Orezul se spala, ceapa se caleste si in acelas ulei se pune si orezul se caleste un pic pe flacara se adauga o ceasca de vin alb dupa care se da la cuptor 25 de minute.
Fasolea si porumbul sunt prefierte.
Cand orezul este gata se aranjeaza frumos intr-o forma rotunda se aseaza crevetele mare in mijloc pe orez si cei mici imprejur, pentru design se aranjeaza cu fasole rosie si porumb.
www.reteteleluisupernico.blogspot.com
Pofta Buna.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii