autor:

Nicoleta Mariana Sandulache

» » Mancaruri cu peste

Creveti cu orez, fasole rosie si porumb

Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 10 noiembrie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Nicoleta Mariana Sandulache (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 10 noiembrie 2008

Ingrediente
4-6 creveti mari si vreo 10-15 creveti mici, 250-300 gr de orez, 100 gr de fasole rosie, 100 gr e porumb, 200 gr de ceapa, ulei, sare, piper, 1 ceasca vin alb

Dificultate: Medie Timp: 50 min

13 voturi

Mod de preparare

Se decojesc creveti si se dau intr-un clocot se scoate partea tare din spatele crevetilor mari

Orezul se spala, ceapa se caleste si in acelas ulei se pune si orezul se caleste un pic pe flacara se adauga o ceasca de vin alb dupa care se da la cuptor 25 de minute.

Fasolea si porumbul sunt prefierte.

Cand orezul este gata se aranjeaza frumos intr-o forma rotunda se aseaza crevetele mare in mijloc pe orez si cei mici imprejur, pentru design se aranjeaza cu fasole rosie si porumb.

www.reteteleluisupernico.blogspot.com

Pofta Buna.
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu orez, fasole rosie si porumb" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
File de somon la gratar si garnitura de legume nature

File de somon la gratar si garnitura de legume nature

Fileul se transeaza si se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu ulei si se aseaza pe grillul

24 voturi    14 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez

File de macrou cu sos Worchester și garnitură de orez

După ce decongelăm peștele, îl condimentăm cu sare și piper, apoi îl punem la marinat

1 vot    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 octombrie 2009

    este ok.felicitari

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 iulie 2009

    Bun, bun, bun.

  • mirey

    mirey (Chef de cuisine) , 05 iulie 2009

    Spectaculoasa reteta. Felicitari!

Dificultate

Medie

Timp

50 min

13 voturi

Ingrediente

  • 4-6 creveti mari si vreo 10-15 creveti mici
  • 250-300 gr de orez
  • 100 gr de fasole rosie
  • 100 gr e porumb
  • 200 gr de ceapa
  • ulei
  • sare
  • piper
  • 1 ceasca vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Nicoleta Mariana Sandulache
Peste in aluat

Peste in aluat

Pestele se spala si se usuca cu servete absorbante, se da deoparte, se curata, spala si taie cartofi

29 voturi    11 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Smecherul Catel sau Pluto

Smecherul Catel sau Pluto

Pentru copii este o reteta care atrage foarte mult si vor fi incantati sa manance. Seaseaza cele

22 voturi    6 comentarii
5 min
Sandviciuri
Crocodilul buclucas

Crocodilul buclucas

Se taie unn castravete cu aparatul special(pentru ai apare corpul spiralat) se lasa decat capatul

18 voturi    12 comentarii
10 min
Sandviciuri

costy1969 (Chef de cuisine)

este ok.felicitari

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos Frigarui de scoici in crusta de fulgi de nuca de cocos

Întâi de toate pregatim carnea de scoici pentru frigarui. Luam scoicile (eu am avut de balta, de Jijia mai exact, de unde

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Piftie de peste Piftie de peste

1. Peștele curățat și spălat bine se pune la fiert în aproximativ 3 litri de apă, împreună cu legumele ( doar vreo

0 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive
Pastrav cu ierburi proaspete la cuptor