1. Tăiaţi cele două grapefruit transversal, şi se desface miezul fructului cu un cuţit ascuţit în jurul marginii în primul rând, apoi, în spre centrul de-a lungul carcasei.Scoateti miezul cu o lingurita.
Jumatatea cealalta de la un grepfrut la fel..Taiati crab-ul în bucăţi.
3.Amestecati maioneză şi smântână impreuna bine.Adaugati mustar, sare şi piper.
4.Amestecati crabii cu dressingul preparat in prealabil si se gusta de sare şi piper.
5.Se pune in coaja de grapefruit cu atenţie.Se pune o ramura de marar peste, pentru decor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii