1. Intr-o tigaie wok ceramica pusa la foc mediu pe sita, caliti usor ceapa pana se inmoaie bine si adaugati pasta de tomate.
2. Adaugati mararul, oregano si cimbrul apoi rosiile intregi, terminand cu smantana.
3. Stropiti cu ouzo, dati focul mic si tineti in continuare pana cand scade de jumatate. Se condimenteaza dupa gust.
4. Intr-o tigaie incingeti usor uleiul si sotati usor crevetii condimentati in prealabil cu sare si piper pana isi schimba culoarea. Apoi ii scoateti si ii dati deoparte.
5. Serviti crevetii impreuna cu sosul pregatit anterior.
Kali Orexi!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii