1. Intr-o tigaie wok ceramica pusa la foc mediu pe sita, caliti usor ceapa pana se inmoaie bine si adaugati pasta de tomate.
2. Adaugati mararul, oregano si cimbrul apoi rosiile intregi, terminand cu smantana.
3. Stropiti cu ouzo, dati focul mic si tineti in continuare pana cand scade de jumatate. Se condimenteaza dupa gust.
4. Intr-o tigaie incingeti usor uleiul si sotati usor crevetii condimentati in prealabil cu sare si piper pana isi schimba culoarea. Apoi ii scoateti si ii dati deoparte.
5. Serviti crevetii impreuna cu sosul pregatit anterior.
Kali Orexi!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii