Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa a clocotit am pus crevetii in ea pentru 3-4 minute.I-am scurs si le-am eliminat crusta si nervul.Am pregatit sosul pentru pane batand 2 oua cu sare si piper+faina(am pus mai mult a decat pun de obicei la snitele).Am pus ulei intr-o tigaie la foc potrivit si am prajit crevetii dupa ce i-am dat prin sos cam 3 minute pe o parte 3 pe cealalta si i-am scos pe prosop absorbant.Am pregatit si maioneza asa cum cred ca aproape toti o pregatim iar usturoi am adaugat dupa gust.Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii