autor:

liliana hristova

» » Mancaruri cu peste

Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau), 2 oua, sare,, putina faina, Pentru maioneza, -2 galbenusuri, -ulei, -sare, -zeama lamaie, -usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa a clocotit am pus crevetii in ea pentru 3-4 minute.I-am scurs si le-am eliminat crusta si nervul.Am pregatit sosul pentru pane batand 2 oua cu sare si piper+faina(am pus mai mult a decat pun de obicei la snitele).Am pus ulei intr-o tigaie la foc potrivit si am prajit crevetii dupa ce i-am dat prin sos cam 3 minute pe o parte 3 pe cealalta si i-am scos pe prosop absorbant.Am pregatit si maioneza asa cum cred ca aproape toti o pregatim iar usturoi am adaugat dupa gust.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Pastrav prajit cu sos de usturoi verde

Trecem pestele spalat prin amestecul de faina de malai, pesmet, sare si piper.Prajim pestele in tigaia

18 voturi    17 comentarii
20 min
Mancaruri cu peste
Crap la cuptor in sos de lamaie

Crap la cuptor in sos de lamaie

Bucatile de crap se aseaza intr-un vas, se condimenteaza cu sare si piper, se strpesc cu zeama de

10 voturi    17 comentarii
59 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Tare buni.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Gustos"""

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte bun!eu când fierb creveti îi las intregi,sunt buni si fierti doar, se pot servi cu maionezã.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau)
  • 2 oua
  • sare,
  • putina faina
  • Pentru maioneza
  • -2 galbenusuri
  • -ulei
  • -sare
  • -zeama lamaie
  • -usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare buni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

8 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Saramura de crap