autor:

liliana hristova

» » Mancaruri cu peste

Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: liliana hristova (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 mai 2010

Ingrediente
500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau), 2 oua, sare,piper, putina faina, Pentru maioneza, -2 galbenusuri, -ulei, -sare, -zeama lamaie, -usturoi pisat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Am curatat crevetii numai de cap dupa care i-am spalat.Am pus o oala cu apa la fiert iar cand apa a clocotit am pus crevetii in ea pentru 3-4 minute.I-am scurs si le-am eliminat crusta si nervul.Am pregatit sosul pentru pane batand 2 oua cu sare si piper+faina(am pus mai mult a decat pun de obicei la snitele).Am pus ulei intr-o tigaie la foc potrivit si am prajit crevetii dupa ce i-am dat prin sos cam 3 minute pe o parte 3 pe cealalta si i-am scos pe prosop absorbant.Am pregatit si maioneza asa cum cred ca aproape toti o pregatim iar usturoi am adaugat dupa gust.Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
STORCEAG ca la  SF.GHEORGHE

STORCEAG ca la SF.GHEORGHE

- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert -Se taie în bucăţele cât mai mărunte

9 voturi    2 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu peste
Peste la cuptor cu garnitura de orez

Peste la cuptor cu garnitura de orez

1. Pestele se curata si se spala in citeva ape; 2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt; 3.

2 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Tare buni.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 27 mai 2010

    Gustos"""

  • Piri Piri e Canela

    Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 21 mai 2010

    Foarte bun!eu când fierb creveti îi las intregi,sunt buni si fierti doar, se pot servi cu maionezã.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau)
  • 2 oua
  • sare,piper
  • putina faina
  • Pentru maioneza
  • -2 galbenusuri
  • -ulei
  • -sare
  • -zeama lamaie
  • -usturoi pisat

Raporteaza reteta

Retete
de liliana hristova
ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

ardei,dovlecei si rosii umplute cu carne pui

Se amesteca carnea cu orezul,ceapa tocata,uliul si apa intr-un castronel.Se curata si se spala ardeii,rosiile

3 voturi    2 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ciuperci umplute cu piept de pui

Se rade morcovul,ceapa si rosia pe razatoarea mica.Se toaca usturoiul marunt,mararul.Pieptul,morcovul,ceapa,usturoiul,rosia

4 voturi    1 comentariu
1h
Aperitive cu carne
Salata de vara

Salata de vara

se spala legumele si se toaca,se pun intr-un castron se asezoneaza si se rade branza dupa preferinta.Mie

0 voturi    5 comentarii
30 min
Salate de legume

Varadi Silvia (Chef de cuisine)

Tare buni.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pilaf grecesc cu creveti si ierburi Pilaf grecesc cu creveti si ierburi

Se spala bine crevetii si se pun la fiert in apa clocotita 5 minute, dupa care se strecoara si se dau de o parte.Incalziti uleiul de

0 voturi    1 comentariu
nespecificat
Mancaruri cu peste
Mici din carne de peste Mici din carne de peste

Feliile de pește se pun în apă cu sare și zeamă de lămâie pentru 10-15 minute. După aceea se scurg bine şi se pun

1 vot    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu peste
Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi