Se taie painea felii. Fiecare felie se unge pe ambele parti cu putina margarina. Peste margarina se pune un strat de cascaval ras. In interiorul sandvisului intre doua straturi de cascaval ras se pune cate o felie sau doua de bacon (sunca, ciolan presat, kaiser taranesc). Sandvisul astfel preparat se pune intr-o tigaie de teflon bine incinsa. Se lasa 1 minut si se intoarce. Astfel, cascavalul aflat la exterior devine crusta, iar cel de la interior se inmoaie.
Se serveste imediat, sau rece. Alaturi, un pahar cu lapte cald.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii