Se taie painea felii. Fiecare felie se unge pe ambele parti cu putina margarina. Peste margarina se pune un strat de cascaval ras. In interiorul sandvisului intre doua straturi de cascaval ras se pune cate o felie sau doua de bacon (sunca, ciolan presat, kaiser taranesc). Sandvisul astfel preparat se pune intr-o tigaie de teflon bine incinsa. Se lasa 1 minut si se intoarce. Astfel, cascavalul aflat la exterior devine crusta, iar cel de la interior se inmoaie.
Se serveste imediat, sau rece. Alaturi, un pahar cu lapte cald.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii