autor:

Fara foto

» » Cocktailuri si lichioruri

Cruson din pepene galben

Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Franta


    Reteta postata pe: 28 mai 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Florentina Ramona Stoian (Chef de cuisine)   
Specific:  

Franta


Reteta postata pe: 28 mai 2008

Ingrediente
Pepene galben, 150-200 g zahar, 2-3 l vin, sifon sau, 200 ml rom.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Pepenele foarte aromat se taie in cuburi, peste care se pune 150-200 g zahar. Dupa 30 minute, se toarna 1/4 l vin. Dupa inca 15 minute, se adauga 200 ml rom si 1-2 l vin.Se amesteca toate aceste ingrediente bine si se toarna in pahare (cu sau fara fructe), lasand loc pentru sifon sau vin spumos. Bautura se serveste foarte rece.
Daca ti-a placut reteta noastra "Cruson din pepene galben" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
COSMOPOLITAN COCKTAIL

COSMOPOLITAN COCKTAIL

Se serveste cu gheata si se garniseste cu o felie de portocala. Enjoy!

6 voturi    3 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri
Aperol Spritz

Aperol Spritz

Turnati Aperolul in paharul de vin, apoi adaugati vinul, sucul de portocale si la final apa minerala

8 voturi    2 comentarii
30 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • Pepene galben
  • 150-200 g zahar
  • 2-3 l vin
  • sifon sau
  • 200 ml rom.

Raporteaza reteta

Retete
de Florentina Ramona Stoian
Spaghetti al pomodoro

Spaghetti al pomodoro

Spaghetele se fireb in apa clocotita cu putina sare 7-8 minute, se scurg bine de apa, se stropesc

11 voturi    8 comentarii
25 min
Paste si pizza
piftie din carne de porc

piftie din carne de porc

Se spala si se rad bine cu cutitul picioarele sau capul de porc (daca au par, se pirlesc la flacara).

36 voturi    3 comentarii
2h
Aperitive cu carne
icre crap

icre crap

Se fierbe grisul cu apa, astfel incat sa ramana ingrosat. Separat se mixeaza icrele cu ulei, pana

6 voturi    4 comentarii
25 min
Aperitive cu oua
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
SANGRIA