1. Pentru marinata, se curate o portocala de coaja si pielitele albe si se taie rondele, apoi rondelele se taie in cate 4 bucati si se pun deoparte.Se stoarce sucul de la 2 portocale intr-un castron.Se adauga mierea, mustarul si esalota si se amesteca.
2. Se taie carnea in fasii subtiri si se adauga in marinata,avand grija sa fie acoperite toate bucatile cu sos.Se pune un capac si se lasa la marinat la rece 15 minute.
3. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare.Se pun fasiile de curcan la prajit pana se rumenesc, aprox.10 minute.Se scoate carnea si se pune deopsrte.Se adauga in tigaie ceapa si se prajeste 2 minute.La sfarsit se repune toata carnea in tigaie, se sareaza si se pipereaza , se toarna restul de marinata si se da intr-un clocot.Se ia de pe foc, se adauga 4 linguri branza proaspata si se amesteca.Se serveste cu bucatele de portocala.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii