autor:

Anonim

» » Fripturi

curcan la tava cu sos de ciuperci

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 august 2008

Ingrediente
carne de curcan, ulei, sos de ciuperci, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Carnea se unge cu ulei, se asaza intr-o tava, se adauga 150 ml de apa si se frige la cuptor cca 50 min, stropindu-se cu jiul format. Dupa frigere, carnea se portioneaza.
Daca ti-a placut reteta noastra "curcan la tava cu sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Fripturi
PUI LA ROTISOR

PUI LA ROTISOR

Se ia un pui pentru grill,se spala bine si se condimentaza dupa gustul fiecaruia.Apoi se infige tepusa

24 voturi    10 comentarii
4h 10 min
Fripturi
Friptură de porc cu ceapă la tavă

Friptură de porc cu ceapă la tavă

Am pregătit un amestec din 2 căni de apă rece, foi dafin, sare, piper, rozmarin şi usturoiul

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Fripturi

Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin Filet de porc invelit in bacon cu cartofi si rozmarin

Se ia filetul, se spala, se usuca cu un pic de hartie de bucatarie, se taie in bucati mai potrivite, dupa care se condimenteaza cu sare+piper+2

0 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Fripturi
Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc Piept de pui, in stil italian, cu oregano si busuioc

Se fierb ouale intr-un ibric, se pune sare de mare sa nu crape. Ouale se fierb tari, apoi se pun in apa rece, sa se curete mai usor. Pieptul

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Cotlet de porc cu sos de vin