Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 bucati de piept de pui fara piele si os,taiat bucatele, 1 bucata de ghimbir cat degetul mare,tocat mare, 300 ml supa de pui, 2 linguri curry, 1 ceapa tocata, 2 catei de usturoi,tocati mare, 100 g migdale macinate grosier, 4 linguri stafide, 300 g iaurt grecesc, patrunjel, sare si piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
6 voturi
Mod de preparare
Se rastoarna pasta de curry intr-o tigaie mare,cu margini inalte,impreuna cu 3 linguri de ulei si se tine pe foc max. 5 minute pana incep sa se degaje aromele.Se adauga pieptul de pui, 50 g de migdale,stafidele.Amestecam si punem supa.Se amesteca totul foarte bine ,apoi se acopera si se fierbe la foc mic 10 minute sau pana ce puiul s-a patruns.
Se ia tigaia de pe foc,se adauga iaurtul,se asezoneaza si se amesteca.
Se presara patrunjel ,restul de migdale si se serveste cu orez basmati.
Delicios.
Pofta buna.