cus -cus cu ardei, piept de pui si ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • - o jumatate de punga de cus-cus
  • - 1 cutie ciuperci
  • - bucatele piept pui
  • - 1 ardei rosu
  • - 1 ardei verde
  • - 1 ceapa
  • - frunze de leustean
  • - sare
  • - piper
  • - ulei

Mod de preparare

- se fierbe cus-cusul impreuna cu frunze de leustean pentru gust

- ardeii si ceapa se taie fidelute si se calesc putin in ulei de masline, se adauga ciupercile si pieptul de pui, si se mai lasa pina se patrund

- se adauga condimente, iar peste compozitia de legume cu ciuperci si pieptul de pui se amesteca cus-cus

E foarte bun, pofta buna!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Supa de ceapa

Supa de ceapa

Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.

Supa de ceapa
Ostropel de pui

Ostropel de pui

Ostropel de pui
Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata

Negresa cu ciocolata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise