autor:

Fara foto

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Salate

Degetele crocante din piept de pui

Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAILA ANCUTA ILEANA (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2009

Ingrediente
- 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita, - 1 ceasca smantana sau iaurt natural, - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti, - ulei de masline, - sare si piper

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

6 voturi

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in fasii cat degetul si se pun in smantana (iaurtul) cu sare si piper dupa preferinta. Se lasa la frigider pentru cel putin 1 ora.
Se tavalesc bucatile de carne prin biscuitii pisati. Se stropesc apoi cu ulei de masline si se mai lasa la frigider pentru inca 5 minute.
Se prajesc in uleiul incins cam 25 minute, pana devin aurii.
Sunt declicioase servite alturi de cartofi copti sau chiar ca adaos la salate verzi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Degetele crocante din piept de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate cu carne
Salata cu piept de pui

Salata cu piept de pui

Tăiați pieptul de pui felii. Într-o tigaie puneți uleiul apoi pieptul de pui, lăsați câteva

4 voturi    1 comentariu
20 min
Salate cu carne
Salata cu cartofi dulci

Salata cu cartofi dulci

Nu am mai pregatit pana acum cartofi dulci, dar m-a intrigat sa ii vad in piata. Cel putin la fel

10 voturi    2 comentarii
30 min
Salate cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Valik , 16 septembrie 2018

    Se prajesc in uleiul incins cam 25 minute, pana devin SCRUM.

  • Fara foto

    Lucia Breaz , 06 noiembrie 2013

    Sunt deosebit de gustoase si cat de curand le voi prepara si eu ...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

    O bunatate...Si noua ne plac tare mult...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte bune!

    • mihaela cecilia

      mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 12 mai 2010

      Foarte bun!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 02 noiembrie 2009

      Aici n-ai tăiat pieptul de pui chiar ca degeţelele. Dar ced că sunt la fel de bune oricum le-ai tăia.

    • cristina i.

      cristina i. (Chef de cuisine) , 01 noiembrie 2009

      Interesanta reteta.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Sunt de acord cu mirey...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Fara foto

      lore , 02 septembrie 2009

      Ffffffffffff bun!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 11 iulie 2009

      Interesanta.Pacat ca pozele nu ilustreaza aceasta reteta.

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Bun, foarte bun! Merita incercata!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 martie 2009

      Cred ca sunt foarte bune. Am, sa incerc.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

6 voturi

Ingrediente

  • - 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita
  • - 1 ceasca smantana sau iaurt natural
  • - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti
  • - ulei de masline
  • - sare si piper

Raporteaza reteta

Retete
de MIHAILA ANCUTA ILEANA
Carbonara cu somon

Carbonara cu somon

Se coace somonul pe gratarul incins 1 minut apoi se indeparteaza pielea. Se aseaza feliile de kaizer

8 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Tort de lamaie si ciocolata

Tort de lamaie si ciocolata

Se zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit. Se aseaza aceasta compoztie intr-o forma de

1 vot    7 comentarii
1h
Torturi
Negresa

Negresa

Intr-o cratita, topiti ciocolata impreuna cu untul. Intre timp, bateti ouale spuma impreuna cu zaharul.

7 voturi    4 comentarii
20 min
Dulciuri diverse

Valik

Se prajesc in uleiul incins cam 25 minute, pana devin SCRUM.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate cu carne

Salata Boeuf Salata Boeuf

Cartofii se spală în coajă și se pun la la fiert, apoi carnea și legumele, spălate, se pun la fiert cu vegeta. După ce fierb

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Mancaruri cu carne
Salata de boeuf Salata de boeuf

Se fierb carnea si legumele si se lasa la racit. Taiem cubulete mici cartofii, carnea, morcovii (avand grija sa pastram un morcov

11 voturi    3 comentarii
3h
Salate cu carne
Salata de boeuf