Se taie pieptul de pui in fasii cat degetul si se pun in smantana (iaurtul) cu sare si piper dupa preferinta. Se lasa la frigider pentru cel putin 1 ora.
Se tavalesc bucatile de carne prin biscuitii pisati. Se stropesc apoi cu ulei de masline si se mai lasa la frigider pentru inca 5 minute.
Se prajesc in uleiul incins cam 25 minute, pana devin aurii.
Sunt declicioase servite alturi de cartofi copti sau chiar ca adaos la salate verzi.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii