1. Se face un sirop din zahar, 150-200 ml de apa, coaja de lamaie si de portocala, vanilie si se amesteca cu nucile pana se obtine o crema groasa.
2. Separat, intr-un ibric, se topeste margarina si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
3. Se da drumul la cuptor, se pregateste o tava, se unge fiecare foaie de placinta si se aseaza in tava. O foaie de placinta, un rand de crema si tot asa, pana la ultima foaie de placinta.
4. Se baga la cuptor si cat timp se coace, se pregateste glazura de portocale. Se taie 3 portocale in felii subtiri si se pun cu zahar la baie cu aburi. Astfel se va obtine o dulceata o dulceata de portocale. Dupa ce s-a copt placinta, se toarna glazura si se portioneaza. Se serveste ornata cu frunzulite de menta.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii