1. Se face un sirop din zahar, 150-200 ml de apa, coaja de lamaie si de portocala, vanilie si se amesteca cu nucile pana se obtine o crema groasa.
2. Separat, intr-un ibric, se topeste margarina si se lasa sa se raceasca la temperatura camerei.
3. Se da drumul la cuptor, se pregateste o tava, se unge fiecare foaie de placinta si se aseaza in tava. O foaie de placinta, un rand de crema si tot asa, pana la ultima foaie de placinta.
4. Se baga la cuptor si cat timp se coace, se pregateste glazura de portocale. Se taie 3 portocale in felii subtiri si se pun cu zahar la baie cu aburi. Astfel se va obtine o dulceata o dulceata de portocale. Dupa ce s-a copt placinta, se toarna glazura si se portioneaza. Se serveste ornata cu frunzulite de menta.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii