DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - CONOPIDA SI BROCCOLI

Ingrediente

  • Ex. 2 buc. conopida proaspata
  • pungi din material plastic

Mod de preparare

Congeland legumele avem avantajul ca le putem pregati mult mai repede si avem tot timpul anului legume care isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.

Conopida si broccoli se desfac buchetele,se spala,se fierb in apa fiarta cu otet cca 15-20 de min,dupa care se clatesc sub jet de apa rece,se scurg bine si se ambaleaza in pungulite legate bine sau vidate si astfel vom avea mancaruri delicioase...

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta