DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - MAZARE

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
DIN CATEGORIA LEGUME CONGELATE DUPA FIERBERE - MAZARE

Ingrediente

  • mazare proaspata
  • pungi sau cutii din material plastic
  • Mazarea se poate congela oparita sau in stare cruda.In ambele situatii este foarte gustoasa.Depinde de timpul pe care il aveti la dispozitie.

Mod de preparare

Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.

Putem congela mazare,frunze de vita de vie, conopida, broccoli, fasole verde, bame, spanac, loboda, stevie, porumb...

Daca cumparati mazarea pastai,acestea din urma se desfac si se aleg boabele,una cate una.

Cantitatea de mazare obtinuta prin curatarea pastailor se spala ,se lasa sa se scurga si se introduce pentru a se opari putin in apa fiarta(cateva secunde).Se scoate in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine.

Se va ambala in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data.

Daca doriti sa o congelati in stare cruda,neoparita,mazarea se spala ,se scurge,se zvanta foarte bine si se ambaleaza in pungi sau cutiute din material plastic.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise