Congeland legumele avem avantajul sa le putem pregati intr-un timp mai scurt,iar prin congelare isi pastreaza nealterate vitaminele si aromele.
Putem congela mazare,frunze de vita de vie, conopida, broccoli, fasole verde, bame, spanac, loboda, stevie, porumb...
Daca cumparati mazarea pastai,acestea din urma se desfac si se aleg boabele,una cate una.
Cantitatea de mazare obtinuta prin curatarea pastailor se spala ,se lasa sa se scurga si se introduce pentru a se opari putin in apa fiarta(cateva secunde).Se scoate in strecuratoare si se lasa sa se raceasca foarte bine.
Se va ambala in pungi sau in cutii din material plastic in portii care se vor gati o singura data.
Daca doriti sa o congelati in stare cruda,neoparita,mazarea se spala ,se scurge,se zvanta foarte bine si se ambaleaza in pungi sau cutiute din material plastic.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii