Se bat ouale cu zaharul se adauga laptele si vanilia (2-3 vanilii), se pune la fiert pe abur amestecind mereu pana are consistenta unei smantani subtire. Se lasa sa se raceasca la temperatura camerei, apoi se dizolva gelatina in putin suc de zmeura se adauga in crema din ou. Se bate frisca separat, apoi se adauga iaurtul in crema de ou cu gelatina si se incorporeaza treptat in frisca batuta cind sa incorporat bine se adauga fructele taiate cubulete.
Apoi, intr-o tava tapetata cu folie din plastic transparenta (tava in care sa copt blatul si se tapeteaza atat fundul tavii cit si pereti) se toarna toata compozitia rezultata, se insiropeaza blatul cu sucul, apoi se la la frigider citeva ore (peste noapte). Apoi se pune un platou peste tava si se rastoarna rapid cu fata in jos se indeparteaza folia si se orneaza dupa plac cu frisca si fructe.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii