Fructele se curata de samburi sau coaja, si se taie bucati potrivite, la fel si dovlecelul se curata si se taie felii foarte subtiri. Se pun toate intrun castron.
Separat, se prepara un sos, amestecand branza de vaci cu smantana, la care se adauga treptat uleiul, zeama de lamaie si mierea, se potriveste gustul cu sare dupa care se toarna peste amestecul din castron, se omogenizeaza usor si se poate servi. Este o salata delicioasa si hranitoare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii