autor:

burdulea maria elena

» » Salate

Dovlecei cu fructe in sos de branza

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 27 februarie 2010

Ingrediente
1 dovlecel, 2 caise, 2 prune, 2 mere, 1 banana, , Pt. sos:, 4 linguri branza de vaci, 1 lingura zeama de lamaie, 2 linguri ulei, 3 linguri smantana, 1 lingura miere de albine, sare

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

2 voturi

Mod de preparare

Fructele se curata de samburi sau coaja, si se taie bucati potrivite, la fel si dovlecelul se curata si se taie felii foarte subtiri. Se pun toate intrun castron.
Separat, se prepara un sos, amestecand branza de vaci cu smantana, la care se adauga treptat uleiul, zeama de lamaie si mierea, se potriveste gustul cu sare dupa care se toarna peste amestecul din castron, se omogenizeaza usor si se poate servi. Este o salata delicioasa si hranitoare.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu fructe in sos de branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Salate reci
Salata ruseasca si oua umplute

Salata ruseasca si oua umplute

Pateurile “ Vol –au-vent” se scot din congelator si se lasa sa se dezghete. Se aseaza intr-o

29 voturi    17 comentarii
2h
Salate reci
Salata de dovlecei

Salata de dovlecei

Dovleceii se taie cuburi mari si se pun la fiert cu putina sare. Cand sunt fierti bine, se trec

5 voturi    4 comentarii
30 min
Salate reci

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 01 martie 2010

    Recunosc ca e o combinatie cam indrazneata.

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Interesanta..........

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 28 februarie 2010

    Cu dovlecelul nu prea ma impac. Oare o fi bun? Dar daca zici tu sunt sigura ca asa este.

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 dovlecel
  • 2 caise
  • 2 prune
  • 2 mere
  • 1 banana
  • Pt. sos:
  • 4 linguri branza de vaci
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2 linguri ulei
  • 3 linguri smantana
  • 1 lingura miere de albine
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

13 voturi    22 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Recunosc ca e o combinatie cam indrazneata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Salate reci

Salata de varza cu rosii deshidratate si ton Salata de varza cu rosii deshidratate si ton

Tocăm varza fideluță, apoi o frecăm cu puțină sare și o stropim cu zeamă de lămâie. O lăsăm așa 10-15 minute, să-și

1 vot    0 comentarii
15 min
Bucate la borcan
Salata aromata de toamna Salata aromata de toamna

Aceasta salata am mancat-o prima oara in casa cumnatei mele in Bucovina, ea a invatat reteta de la mama ei. Trebuie sa recunosc ca ador

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
SALATA SIMPLA DE VINETE