autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei cu lapte

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
- 1 l lapte, - 3-4 dovlecei, - 1 ceapa verde, - marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ceapa, se curata si se toaca marunt cu tot cu frunze.
Dovlecei se curata si se taie bucatele potrivite.
Intr-o cratita se pune putin ulei si se pun la calit ceapa si dovlecei.Dupa ce s-au calit se pune laptele cat sa acopere bine dovlecei(nu neaparat un litru de lapte).
Se condimenteaza dupa gust.
Se lasa sa fiarba pana cand dovleceii se inmoaie.
Se pune marar tocat deasupra.
Daca doriti sa fie mai groasa puneti niste faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Musaca de carne si cartofi

Musaca de carne si cartofi

Se pun cartofii cu tot cu coaja la fiert. Intre timp, ne putem apuca de lucru: calim ceapa in putin

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Zacusca

Zacusca

In primul rand puneti vinetele si ardeii capia la copt. Intre timp cat se coc vinetele si ardeii

2 voturi    0 comentarii
10h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela , 24 iulie 2015

    O mancam la țară, în tuci era demențială !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Foarte interesanta mancarea . Sunt curioasa ce gust are.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte buna mancarica ta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Mihaela

O mancam la țară, în tuci era demențială !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei pane cu branza de vaci Dovlecei pane cu branza de vaci

Dovleceii ii curatam de coaja, ii taiem felii de cca 1cm grosime, ii saram pe ambele parti si asezam intr-o strecuratoare, ii lasam

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Vinete pane in crusta crocanta Vinete pane in crusta crocanta

Vanata o spalam si o stergem cu un servetel de bucatarie. Taiem felii groase de cca 1 cm grosime, le aliniem si le saram pe ambele

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive
Ciuperci cu cascaval, branza topita si smantana