Se spala ceapa, se curata si se toaca marunt cu tot cu frunze.
Dovlecei se curata si se taie bucatele potrivite.
Intr-o cratita se pune putin ulei si se pun la calit ceapa si dovlecei.Dupa ce s-au calit se pune laptele cat sa acopere bine dovlecei(nu neaparat un litru de lapte).
Se condimenteaza dupa gust.
Se lasa sa fiarba pana cand dovleceii se inmoaie.
Se pune marar tocat deasupra.
Daca doriti sa fie mai groasa puneti niste faina.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii