autor:

Lena Butterfly

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Dovlecei cu lapte

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2010

Ingrediente
- 1 l lapte, - 3-4 dovlecei, - 1 ceapa verde, - marar.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se spala ceapa, se curata si se toaca marunt cu tot cu frunze.
Dovlecei se curata si se taie bucatele potrivite.
Intr-o cratita se pune putin ulei si se pun la calit ceapa si dovlecei.Dupa ce s-au calit se pune laptele cat sa acopere bine dovlecei(nu neaparat un litru de lapte).
Se condimenteaza dupa gust.
Se lasa sa fiarba pana cand dovleceii se inmoaie.
Se pune marar tocat deasupra.
Daca doriti sa fie mai groasa puneti niste faina.
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei cu lapte" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Paste cu muraturi prajite

Paste cu muraturi prajite

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare si putin ulei, se trec apoi prin jet de apa rece si se

3 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Gulii umplute

Gulii umplute

Se spala guliile, se curata bine, apoi li se taie un capacel la partea superioara si li se indeparteaza

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mihaela , 24 iulie 2015

    O mancam la țară, în tuci era demențială !

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 05 iunie 2010

    Foarte interesanta mancarea . Sunt curioasa ce gust are.

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 03 iunie 2010

    Foarte buna mancarica ta!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Mihaela

O mancam la țară, în tuci era demențială !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
VARZA DE BRUXELLES LA CUPTOR