Dovlecei umpluti

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Dovlecei umpluti

Ingrediente

  • -3 dovlecei
  • -200 g carne de porc afumata
  • -1 legatura ceapa
  • -3 catei usturoi
  • -un morcov mic
  • -marar, patrunjel
  • -sare dupa gust
  • -1 ou crud
  • -150 g cascaval

Mod de preparare

1. Dovleceii se spala bine si se taie pe lung in jumatate.

2. Cu ajutorul unei linguri se scobeste miezul dovleceilor.

3. "Luntrioarele" astfel obtinute se umple cu amestecul facut din restul ingredientelor taiate marunt + miezul dovleceilor + oul crud.

4. Se unge o tava cu ulei sau unt si se aseaza dovleceii.

5. Se dau la cuptor pentru cca 35 minute la temperatura de 180-200 grade.

6. Cu cca 5-7 minute inainte de a-i scoate din cuptor presarati pe fiecare dovlecel cascaval ras si mai dati la cuptor pana sint gata.

Pofta buna !!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor