autor:

anuta

» » Aperitive cu carne

Dovlecei umpluti

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 14 februarie 2016

Ingrediente
3-4 dovlecei tineri,250 g carne tocata de pui, piept de pui afumat,o ceapa mica,2-3 ardei rosii,sare piper, de masline,o lingurita de legume deshidratate fara sare, oua de prepelita,5 rosii cherry

Dificultate: Medie Timp: 45 min

0 voturi

Mod de preparare

Se spala bine dovleceii apoi se sterg si se taie in doua,pe lung,apoi se scobesc de miez cu ajutorul unei ingurite.Se pune intr-o oala apa cu sare iar cand da in clocot se scufunda dovleceii curatati de miez,timp de 5 minute apoi se scot si se lasa sa scurga bine de apa.
Se incinge un pic de ulei apoi se caleste ceapa si ardeiul taiat marunt,se adauga carnea tocata si pieptul afumat,taiat cubulete mici,se potriveste de sare si piper..Se da de pe foc si se adauga verdeata tocata fin.Se umple fiecare jumatate de dovlecel cu aceasta umplutura apoi se aseaza una langa alta intr-o tavita.Deasupra umpluturii a fiecarei jumatati se pun cate doua jumatati de rosii sherry si se leaga compozitia cu cate un ou de prepelita spart deasupra fiecarei jumtati.In tava se pune apa cu un praf de sare,un pic de ulei de masline dar si ingurita de legume deshidratate,pana la buza jumatatilor si se da la cuptor pana ce se coc ouale de prepelita .Se servesc calzi sau reci,simpli sau cu smantana deasupra.
Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Dovlecei umpluti cu piept de pui si teci de fasole

Se pune o cratita cu apa la foc impreuna cu o lingurita de sare. Se indeparteaza moatele de la teci,

3 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Dovlecei umpluti cu legume la cuptor

Spalam dovleceii, ii curatam si ii taiem in doua pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite le scobim

4 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

45 min

0 voturi

Ingrediente

  • 3-4 dovlecei tineri,250 g carne tocata de pui, piept de pui afumat,o ceapa mica,2-3 ardei rosii,sare piper, de masline,o lingurita de legume deshidratate fara sare, oua de prepelita,5 rosii cherry

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Caramele rustice