Ingrediente
4 dovlecei mari, taiati in jumatate, 1/2 cana quinoa, 1/2 cana linte rosie, 1 ceapa, maruntita, 1 morcov, dat pe razatoarea mica, 1 Linguri marar proaspat, maruntit, 1-2 rosii, feliate, 1 Lingura vegeta naturala (optional - eu folosesc Belsug de mirodenii - Dulce), 1 lingurita cimbru, sare si piper, dupa gust (umplutura trebuie sa fie putin mai sarata), , Sos de rosii:, 1 cana pasta de tomate sau rosii la conserva, 2-3 catei de usturoi, pisati, 1/2 lingurita piper macinat
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
2 voturi
Mod de preparare
Amesteca intr-un bol quinoa si lintea fiarta, morcovul ras, ceapa maruntita, mararul, sarea si condimentele. Umple toti dovleceii. Pune dovleceii in vasul multicooker si aseaza cate o felie de rosie pe post de capacel la fiecare.
Adauga apa cat sa ii acopere 2/3. Adauga 1/2 Lingura de sare grunjoasa in apa. Din MENU selecteaza programul STEW > din COOKING TIME alege 40 minute > apasa START si inchide capacul. Dupa finalizarea programului, aparatul intra automat in programul KEEP WARM si va tine mancarea calda pana la servire.
Reteta pregatita de Ruxandra, @gourmandelle.com cu aparatul Philips Multicooker.