autor:

Ioana

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de miel

Autor: Ioana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2015

Ingrediente
Organe de la miel (inima, rinichi, splina, ficat), 5-7 fire de ceapa verde,, 4 fire de usturoi verde,, 3-4 oua,, o leg.de patrunjel,, o leg.de marar,, 1 prapure sau pesmet,, sare, piper,, 2-3 oua fierte tari

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm.

Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.

Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.

Se lasa sa se raceasca putin.

Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.

Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.

Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.

Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.

Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

Organele de miel se pun la fiert in apa rece cu sare.Se spumeaza si se continua fierberea pana ce

105 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de miel cu oua de prepelita

Drob de miel cu oua de prepelita

Spalam maruntaiele si le taiem marunt, toacam ceapa, ardeiul si usturoiul. Rumenim putin ,intr-o

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Organe de la miel (inima
  • rinichi
  • splina
  • ficat)
  • 5-7 fire de ceapa verde,
  • 4 fire de usturoi verde,
  • 3-4 oua,
  • o leg.de patrunjel,
  • o leg.de marar,
  • 1 prapure sau pesmet,
  • sare
  • piper,
  • 2-3 oua fierte tari

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana
Negresa

Negresa

Etapa 1: Pentru inceput, margarina se taie în bucăţi şi se pune într-o oală. Se adaugă

2 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Se dizolva zaharul in lapte, apoi se adauga ouale, sarea, uleiul, amoniacul si se amesteca. Se pune

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu limete si rom

Prajitura cu limete si rom

1 .Se topeste untul sau margarina si se lasa la racit.Se spala limetele cu apa fierbinte si se usuca.Coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Retete de Pasti

Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata Cozonac moldovenesc cu crema de nuca si ciocolata

Acesta reteta o facem de ani de zile, dupa cum vedeti, nu are prea multe oua si nici zahar. Secretul in a obtine un cozonac pufos si

2 voturi    0 comentarii
3h 45 min
Retete de Pasti
Friptura de Iepure la Cuptor