Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm.
Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.
Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.
Se lasa sa se raceasca putin.
Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.
Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.
Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.
Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.
Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.
Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii