autor:

Ioana

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de miel

Autor: Ioana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2015

Ingrediente
Organe de la miel (inima, rinichi, splina, ficat), 5-7 fire de ceapa verde,, 4 fire de usturoi verde,, 3-4 oua,, o leg.de patrunjel,, o leg.de marar,, 1 prapure sau pesmet,, sare, piper,, 2-3 oua fierte tari

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm.

Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.

Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.

Se lasa sa se raceasca putin.

Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.

Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.

Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.

Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.

Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de miel altfel

Drob de miel altfel

Partea cea mai grea este să transezi mielul și să reușești să ridici carnea de pe coaste

0 voturi    0 comentarii
5h 15 min
Retete de Pasti
Coronita de miel umpluta cu drob

Coronita de miel umpluta cu drob

Costitele de miel se tin la marinat intr-un bait facut din vin, ulei, usturoi,cimbru, rozmarin, leurda,

18 voturi    17 comentarii
2h 30 min
Fripturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Organe de la miel (inima
  • rinichi
  • splina
  • ficat)
  • 5-7 fire de ceapa verde,
  • 4 fire de usturoi verde,
  • 3-4 oua,
  • o leg.de patrunjel,
  • o leg.de marar,
  • 1 prapure sau pesmet,
  • sare
  • piper,
  • 2-3 oua fierte tari

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana
Negresa

Negresa

Etapa 1: Pentru inceput, margarina se taie în bucăţi şi se pune într-o oală. Se adaugă

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Se dizolva zaharul in lapte, apoi se adauga ouale, sarea, uleiul, amoniacul si se amesteca. Se pune

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu limete si rom

Prajitura cu limete si rom

1 .Se topeste untul sau margarina si se lasa la racit.Se spala limetele cu apa fierbinte si se usuca.Coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu frisca, banane si kiwi Rulada cu frisca, banane si kiwi

Rulada cu fructe proaspete si frisca este prajitura in fata careia nimeni nu ar putea rezista prea mult. Este aromata, racoroasa si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry Cotlete cu sos de mustar si rosii cherry

Se pune untul la topit in tigaia de fonta. Se inteapa usor cotletele cu varful la cutit pe ambele parti, astfel untul va patrunde

0 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti
Ciorba de pui cu dovlecei