autor:

Ioana

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de miel

Autor: Ioana (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 11 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ioana (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 11 aprilie 2015

Ingrediente
Organe de la miel (inima, rinichi, splina, ficat), 5-7 fire de ceapa verde,, 4 fire de usturoi verde,, 3-4 oua,, o leg.de patrunjel,, o leg.de marar,, 1 prapure sau pesmet,, sare, piper,, 2-3 oua fierte tari

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Organele de miel se spala bine in apa rece, se curata si se taie in bucati de 3,5 cm.

Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.

Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.

Se lasa sa se raceasca putin.

Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.

Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.

Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.

Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.

Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.

Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
Drob de miel

Drob de miel

-Se pun la fiert maruntaiele de miel cu apa,sare si foi de dafin, -Se toaca carnea de porc,

2 voturi    1 comentariu
2h
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Slow Cooker 3.5L Red

- 18 %
219.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • Organe de la miel (inima
  • rinichi
  • splina
  • ficat)
  • 5-7 fire de ceapa verde,
  • 4 fire de usturoi verde,
  • 3-4 oua,
  • o leg.de patrunjel,
  • o leg.de marar,
  • 1 prapure sau pesmet,
  • sare
  • piper,
  • 2-3 oua fierte tari

Raporteaza reteta

Retete
de Ioana
Negresa

Negresa

Etapa 1: Pentru inceput, margarina se taie în bucăţi şi se pune într-o oală. Se adaugă

13 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Alba ca zapada

Alba ca zapada

Se dizolva zaharul in lapte, apoi se adauga ouale, sarea, uleiul, amoniacul si se amesteca. Se pune

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Prajitura cu limete si rom

Prajitura cu limete si rom

1 .Se topeste untul sau margarina si se lasa la racit.Se spala limetele cu apa fierbinte si se usuca.Coaja

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Prepelite la cuptor cu legume