Ingrediente
Organe de la miel (inima, rinichi, splina, ficat), 5-7 fire de ceapa verde,, 4 fire de usturoi verde,, 3-4 oua,, o leg.de patrunjel,, o leg.de marar,, 1 prapure sau pesmet,, sare, piper,, 2-3 oua fierte tari
Dificultate: Medie | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Se lasa 10 minute in 3 parti apa si o parte otet sa iasa orice miros. Carnea tocata amestecata cu ou si verdeata.
Se pun la fiert in apa rece fara sare. Se ia spuma si se fierb circa 20-30 min.
Se lasa sa se raceasca putin.
Se dau organele fierte prin masina de tocat impreuna cu toate ingredientele, fara ou.
Se gusta de sare si piper. Se pun ouale batute cu furculita si se amesteca bine.
Se unge tava cu ulei si se tapeaza cu pesmet.
Se da la cuptor preincalzit la 180 grade si se lasa aproximativ 50 de min. pana se rumeneste frumos.
Se lasa sa se raceasca si apoi se scoate din tava.
Se pastreaza in frigider, invelit in flolie de plastic.