autor:

Monica

» » , , Retete de Pasti, Aperitive, Aperitive

Drob de porc

Autor: Monica (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 mai 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Monica (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 mai 2012

Ingrediente
1 kg maruntaie de porc (ficat, limba, inima), 2 oua crude, 4 oua fierte, 1 legatura de patrunjel, 1 legatura de marar, 2 cepe, 150 gr pesmet, condimente

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Din maruntaiele de porc eu nu fac caltabos. Prefer ca maruntaiele fierte si tocate sa le pastrez la congelator si sa le folosesc la acest drob delicios.

Fierbem maruntaiele in apa cu sare; cand se racesc le trecem prin masina de tocat. Tocam ceapa si verdeata si le adaugam, impreuna cu pesmetul, condimentele si un ou crud peste maruntaiele tocate si le amestecam bine.

Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt, asezam peste ouale fierte si apoi restul compozitiei. Deasupra ungem cu un galbenus de ou si dam tava la cuptor timp de 35-40 min.

Dupa ce s-a copt si s-a rumenit lasam drobul sa se raceasca. Inainte de a fi servit eu recomand sa il tinem la frigider cateva ore.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan

Drob din ficat de pui cu coastă de porc şi cxarne tocată de curcan

Modul de preparare: Fierbem ficatul şi coasta de porc, le lăsăm să se răcească, apoi le dăm

2 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Drob din carne de porc

Drob din carne de porc

Carnea se pune la fiert in circa 2 l de apa cu o lingurita de sare si se fierbe pana cand se patrunde

0 voturi    0 comentarii
2h
Retete de Pasti

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2012

    Arata tare bine...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 kg maruntaie de porc (ficat
  • limba
  • inima)
  • 2 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 1 legatura de patrunjel
  • 1 legatura de marar
  • 2 cepe
  • 150 gr pesmet
  • condimente

Raporteaza reteta

Retete
de Monica
Mancare de curcan cu mazare

Mancare de curcan cu mazare

Cepele le curatam, le taiem marunt si le dam intr-o cratita la prajit. Cand au inceput sa capete

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Placinta cu ciuperci

Placinta cu ciuperci

Aluatul trebuie sa stea la frigider cateva ore bune, asa ca o sa pregatim aluatul cu o zi inainte

18 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Aperitive
valentina ionita

valentina ionita (Chef de cuisine)

Arata tare bine...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Crema de oua rapida la Robochef