autor:

Daniela_Gherca

» » , Retete de Pasti, Aperitive

Drob de pui

Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Daniela_Gherca (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2015

Ingrediente
600 g de pipote si inimi de pui,, 600 g de ficat de pui,, 3 cepe medii tocate,, 1 legatura mare de ceapa verde,, 1 legatura de patrunjel,, 1 legatura de marar,, 4 oua crude,, 5 linguri de ulei,, 3 oua fierte,, sare.

Dificultate: Medie Timp: 2h

8 voturi

Mod de preparare

Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert suficient le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.

Separat, intr-o tigaie am pus cele 5 linguri de ulei si am pus ficatul pana s-a prajit usor, fara sa se arda. Le-am scos si l-am lasat si pe acesta la racit.

In aceeasi tigaie am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa am adaugat peste si ceapa verde, am mai lasat careva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.

Intr-o tava mica de cozonac tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox.40 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Drob de pui cu bureti de padure

Drob de pui cu bureti de padure

•ceapa se taie in 4 iar usturoiul in 2 si se calesc pentru 2 - 3 minute in putin ulei; •ouale

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Drob cu ficat de pui

Drob cu ficat de pui

Ficatul se spala bine in apa rece ,se curata de impuritati,se pune pe urma la fiert in apa clocotita

26 voturi    4 comentarii
2h
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Medie

Timp

2h

8 voturi

Ingrediente

  • 600 g de pipote si inimi de pui,
  • 600 g de ficat de pui,
  • 3 cepe medii tocate,
  • 1 legatura mare de ceapa verde,
  • 1 legatura de patrunjel,
  • 1 legatura de marar,
  • 4 oua crude,
  • 5 linguri de ulei,
  • 3 oua fierte,
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de Daniela_Gherca
Toba de pui

Toba de pui

Taiem pulpele si pieptul fasii lungi si subtiri le condimendam cu boia dulce, usturoi granule( se

18 voturi    2 comentarii
1h
Retete de Pasti
Tort la metru cu glazura de lamaie

Tort la metru cu glazura de lamaie

Pentru aluat: Separam ouale, batem albusurile cu praful de sare si zaharul, adaugam treptat cate

9 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Torturi
Prajitura Rudy

Prajitura Rudy

Pentru aluat: Untul cu zaharul si galbenusul de ou le-am amestecat bine pana s-au incorporat. Separat

7 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Pasti
maria mihalache

maria mihalache (Chef de cuisine)

bafta!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Rulada cu mascarpone si zmeura Rulada cu mascarpone si zmeura

In primul rand, trebuie sa va spun ca am pregatit blatul intr-o tava 35x30 cm pe care am pus hartie de copt. Intr-un vas punem ouale,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Retete de Pasti
Costite de ied Costite de ied

Se spala bine costitele de ied. Le lasam sa se scurga. Punem sare, piper, oregano, coniac mustar si usturoi tocat in bol si amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Retete de Pasti
Pasca cu branza