Am pus la fiert inimile si pipotele in apa rece cu sare, intre timp le-am spumat si cand au fiert suficient le-am scos si le-am lasat sa se raceasca.
Separat, intr-o tigaie am pus cele 5 linguri de ulei si am pus ficatul pana s-a prajit usor, fara sa se arda. Le-am scos si l-am lasat si pe acesta la racit.
In aceeasi tigaie am pus ceapa tocata si putina sare, (dar si putin ulei ca a mai trebuit) si dupa ce a prins o culoare frumoasa am adaugat peste si ceapa verde, am mai lasat careva minute si le-am dat deoparte sa se raceasca.
Dupa ce s-au racit pipotele, inimile si ficatul, le-am taiat marunt, peste am pus verdeturile, ceapa calita, ouale crude, sare si piper si am amestecat bine pana s-au incorporat toate ingredientele.
Intr-o tava mica de cozonac tavetata cu hartie ce copt, am pus jumate de compozitie pe urma ouale fierte si apoi cealalta jumatate de compozitie, am nivelat frumos si l-am dat la cuptorul incins pentru aprox.40 min.
Se pune untul la topit in care se caleste ceapa taiata cubulete si usturoiul intreg.
Supa de ceapaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii