Pieptul și pulpele de pui (pipotele si inimioarele) se spală și se fierb cu sare, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească, se taie foarte-foarte mărunt(cubulețe).
Ficățeii se spală, se taie în 2-3 părți si se pun la prăjit în 4-5 lingui de ulei pentru 5 minute(nu se adaugă sare!), se lasă să se răcească, apoi se taie foarte-foarte mărunt.
Ceapa, usturoiul, mărarul și pătrunjelul verde le spălăm foarte bine, le scuturăm de apă apoi le tăiem mărunt.
Toate ingredientele se pun într-un vas-oală, se adaugă ouăle, sare și piper după gust.
Într-o tavă de cozonac se așează hârtie de copt, se pune 1/2 din compoziție, se așează ouăle fierte tari apoi cealaltă jumătate din compoziție, se întinde uniform și se stropește cu puțin ulei.
Se introduce la copt pentru 45-50 de minute.
Se lasă să se răcescă complet apoi se taie felii.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii