Pieptul și pulpele de pui (pipotele si inimioarele) se spală și se fierb cu sare, aproximativ 20 de minute. Se lasă să se răcească, se taie foarte-foarte mărunt(cubulețe).
Ficățeii se spală, se taie în 2-3 părți si se pun la prăjit în 4-5 lingui de ulei pentru 5 minute(nu se adaugă sare!), se lasă să se răcească, apoi se taie foarte-foarte mărunt.
Ceapa, usturoiul, mărarul și pătrunjelul verde le spălăm foarte bine, le scuturăm de apă apoi le tăiem mărunt.
Toate ingredientele se pun într-un vas-oală, se adaugă ouăle, sare și piper după gust.
Într-o tavă de cozonac se așează hârtie de copt, se pune 1/2 din compoziție, se așează ouăle fierte tari apoi cealaltă jumătate din compoziție, se întinde uniform și se stropește cu puțin ulei.
Se introduce la copt pentru 45-50 de minute.
Se lasă să se răcescă complet apoi se taie felii.
Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcReteta de jeleu de zmeura. Cum faci jeleu de zmeura reteta fara conservanti.
Jeleu de zmeura
Comentarii
Adaugă comentariu