Dulceata aromata de dovleac cu anason si scortisoara

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Dulceata aromata de dovleac cu anason si scortisoara

Ingrediente

  • O farfurie adanca de3 cubulete de dovleac aromat pentru placinta
  • o farfurie adanca de zahar
  • 150 ml apa
  • 5 stelute de anason.un praf de scortisoara

Mod de preparare

Se pun la fiert,intr-o cratita cu fund dublu,cubuletele de dovleac ,zaharul si apa.Se lasa sa fiarba domol cca 30 de minute apoi se adauga stelutele de anason si praful de scortisoara si se mai lasa 15 mionute sa fiarba domol.Se opreste focul si se pune fierbinte in borcanele etanse.Se pastreaza la rece si se foloseste la prajituri,placinta,clatite,pentru diferite decoruri la prajituri,etc

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor