Se pun la fiert,intr-o cratita cu fund dublu,cubuletele de dovleac ,zaharul si apa.Se lasa sa fiarba domol cca 30 de minute apoi se adauga stelutele de anason si praful de scortisoara si se mai lasa 15 mionute sa fiarba domol.Se opreste focul si se pune fierbinte in borcanele etanse.Se pastreaza la rece si se foloseste la prajituri,placinta,clatite,pentru diferite decoruri la prajituri,etc

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii