Dulceaţă de căpsuni reţetă
Căpșunile curățate și spălate se pun în cratiță cu zahărul și se lasă la frigider 24 ore.
Se pun la foc iute până se topește zahărul, amestecând din când în când.
Se adauga zeama de lamaie. Se micșorează focul. Se încearcă siropul cu o lingură de lemn. Se ține lingura pe lateral, lăsând să picure siropul. Dacă nu se împrăștie și picătura rămâne compactă, este gata.
Se ia de pe foc și se acoperă cu un prosop ud și stors bine. După ce s-a răcit se pune în borcane.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii