Dulceaţă de căpsuni reţetă
Căpșunile curățate și spălate se pun în cratiță cu zahărul și se lasă la frigider 24 ore.
Se pun la foc iute până se topește zahărul, amestecând din când în când.
Se adauga zeama de lamaie. Se micșorează focul. Se încearcă siropul cu o lingură de lemn. Se ține lingura pe lateral, lăsând să picure siropul. Dacă nu se împrăștie și picătura rămâne compactă, este gata.
Se ia de pe foc și se acoperă cu un prosop ud și stors bine. După ce s-a răcit se pune în borcane.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii